ABOUT خواص چای عناب

About خواص چای عناب

About خواص چای عناب

Blog Article

شبکه های اجتماعی دسترسی آسان سوالات متداول مقالات تماس با ما درباره ما راهنمای خرید قوانین و مقررات حریم خصوصی نحوه ثبت شکایات مراجعین نحوه پشتیبانی و خدمات نحوه پرداخت وجه قوانین و مقررات خدمات مشتریان ساعت پاسخگویی روند مرجوعی مدت زمان تحویل روند استرداد وجه انتقادات و پیشنهادات پرسش های متداول عضویت در خبرنامه

به طوری کلی عناب در طب سنتی طب سردی دارد و باید با مصلحاتی مانند سپستان خورده می‌شود تا باعث سردی در معده نشود. از نظر طب سنتی، عناب خشک خواص زیر را برای بدن دارد:

در طی تحقیقات علمی، در عصاره میوه عناب پلی ساکاریدهای اسیدی و یک پلی ساکارید خنثی یافت شده است. پلی ساکاریدهای اسیدی دارای ویژگی شلاته‌کردن (به دام انداختن) یون‌های فلزی بوده و از خود فعالیت آنتی‌اکسیدانی نشان می‌دهند.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

این میوه دارای دو نوع فیتوکمیکال است، فیتوکمیکال در واقع یک ماده گیاه شیمیایی است که باعث ایجاد خواص پزشکی مفیدی می‌شود. این ماده شیمیایی باعث ایجاد تغییرات مثبت در مغز و پیام‌رسان‌های عصبی می‌گردد، فرآیند خواب شما را تسهیل می‌کند و مشکلات آن را به طور کامل حل می‌نماید.

عناب در طب سنتی چینی برای بهبود خواب و درمان بی خوابی استفاده شده است. این میوه حاوی ساپونین هایی است که اثر آرام بخشی و خواب آور دارند.

عصاره‌های کنسانتره کربوهیدراتی محلول در آبِ میوه‌های عناب ازجمله گلوکز، فروکتوز، پلی‌ساکارید پکتین و هِمی‌سلولز، از طریق کاهش قرار گرفتن مخاط روده در معرض آمونیاک سمی و سایر ترکیبات مضر، در حفظ سلامت روده مؤثر هستند (این تحقیقات در موش هَمستِر انجام شده‌اند.)

از این میوه بامزه به عنوان یک درمان جایگزین برای بهبود بسیاری از مشکلات و بیماری‌های فیزیکی استفاده می‌شود.

همچنین در برخی بررسی‌ها به تأثیر پلی ساکارید موجود در عناب بر تقویت دیواره داخلی روده موش صحرایی مبتلا به کولیت (التهاب روده مزمن) تأکید شده است.

مصرف چند عناب در روز ایده خوبی است زیرا به تغذیه خون معروف است.

عناب معمولاً در فراورده‌های غذایی استفاده می‌شود. هیچ‌گونه اطلاعات معتبری در رابطه با درباره خواص عناب خشک بی‌خطر بودن استفاده دارویی از عناب در دوران بارداری و شیردهی وجود ندارد.

نقش بسیار مهم پتاسیم در فعالیت ماهیچه و تعادل الکترولیتی بدن چشمگیر است. همچنین نباید از کربوهیدارت موجود در این میوه به صورت شکرهای طبیعی غافل شد. یکی از طبیعی‌ترین خاصیت‌های عناب، انرژی زا بودن آن است که حتی با خوردن مقدار کم هم می‌توانید انرژی خوبی داشته باشید.

مصرف عناب در حد اعتدال می‌تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

آهن و فسفر موجود در عناب باعث بهبود حرکت خون شما در رگ‌ها، افزایش اکسیژن‌رسانی به اندام‌های بدن و رفع کم‌خونی می‌شود.

Report this page